2015. szeptember 18., péntek

Hogyan fessünk akrillal? Videó tutorial

Mint ahogy múltkori bejegyzésemben már említettem egy új videó közelgését, most végre azt is írhatom, hogy készen lettünk vele.
A munka oroszlánrészét Zhenia vette ki, hisz ő volt az, aki hallás útján lefordította és időzítette nektek a videón hallottakat.
Az eredeti videót egy igen ügyes festő készítette angolul. Mivel célunk az, hogy segítsük fejlődéseket, új tutorial készítése helyett egy már létezőt hoztunk feliratozva azok számára, kiknek az angol megértése nem féltetetlenül opció.

Az akril az egyik legnépszerűbb festékanyag. Ennek oka a rendkívüli képlékenysége; használható mint vízfesték vagy mint olaj megmunkálásban, s az egészet tetőzi a rendkívül gyors száradási idő. Ha nem hígítod, akkor 10 perc alatt már száraz is lesz attól függően, milyen vastagon hordtad fel. Használható továbbá alapozáshoz is olajfestmények alá, így adva egy átfogóbb, intenzívebb színt végeredményül.
Ráadásul nagyon sok anyagon képes megmaradni.
Szóval kipróbálást mindenképpen ajánljuk, ha érdekelnek a tradicionális médiumok!

Maga a videó tippeket oszt meg arról, hogyan fogj neki egy képnek, ha akrilt választod kifejező eszközül. Hasznos ez nagyon kezdők és olyanok számára is, akik már kipróbálták a technikát. Láthatod, miképp érdemes felépíteni a festményt, hogyan keverd a színeket, hogyan alkalmazd őket és a többi.



Ez a videó első fele egy teljes tutorialnak. A második részt már lefordította nektek Zhenia, s jövő héten fel is tesszük!

Amennyiben akár egy kicsit is tetszett a videó "lájkold", oszd meg vagy hagyj alatta egy kommentet, hogy mások is megtalálhassák! És hogy tudjuk, van értelme készíteni ilyen videót nektek, mert kíváncsiak vagytok rá. ;)

Ide pedig írhattok ötleteket is arra, milyen videókat látnátok szívesen! 



www.kockart.hu   |   Csatornánk

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...